Alb Studio - Estetica dentara

Strada Ion Mester, 12, 400650, Cluj, Cluj-Napoca, Romania. +40364144509
  • Tudor ArdeleanMedic Stomatolog
Alb Studio Cabinet Stomatologic Cluj.
În cadrul Alb Studio puteți beneficia de toate tipurile de tratamente moderne disponibile la ora actuală, deoarece am reunit o echipă de medici specialiști în mai multe domenii: stomatologie generală, implantologie, ortodonție, estetică dentară, cu o echipă de tehnicieni dentari ceramiști care vor veni în cabinet pentru a vedea cazul dvs. și a alege culoarea, în timp ce dvs. sunteți așezat în fotoliul dentar.

Suntem conștienți că orice vizită la medicul stomatolog reprezintă pentru majoritatea pacienților o sursă de stres. Dorim să schimbăm această concepție, oferindu-vă certitudinea tratamentului fără durere, orice manoperă fiind însoțită de anestezie locală pentru confortul dvs.

Servicii oferite

Consultatie initiala

Prima dumneavoastra vizita in cabinetul nostru stomatologic este momentul cel mai important, deoarece prima impresie conteaza. Cu aceasta ocazie reusim sa ne cunoastem si sa stabilim un plan de tratament.

Pentru a fi cat mai exacti se realizeaza cu aceasta ocazie fisa pacientului, statusul fotografic pentru o comunicare eficienta, precum si alte examinari paraclinice, ca de exemplu radiografiile.

In acest fel alaturi de consultatia propriu-zisa vom avea toate informatiile pentru a stabili un diagnostic atat de necesar pentru implementarea celor mai corecte si moderne tratamente.

Consultatie periodica

Consultatia periodica se face odata la 6 luni, astfel, pacientilor care au beneficiat anterior de serviciile noastre le vom depista in timp util problemele care pot aparea. Astfel, cheltuielile cu lucrarile stomatologice in urmatorii ani vor scadea.

Consultatie periodica si detartraj

Consultatia periodica nu este un moft, este o necesitate deoarece poate preveni evolutia rapida a unor afectiuni dentare ce au drept rezultat pierderea dintilor.

In mod normal chiar cu o igiena perfecta cu ocazia consultatiilor periodice se recomanda si detartrajul pentru a fi siguri ca boala parodontala este tinuta sub control si pacientii se pot bucura de lipsa mirosului neplacut, asa zisa halena.

Consultatie in scop estetic

Cu totii ne dorim un zambet perfect. In cadrul consultatiei estetice se realizeaza evaluarea parametrilor estetici modificati si eventual simularea unei solutii estetice ideale, individualiste, asa zisul SMILE DESIGN.

Consultatie parodontala

In cadrul consultatiei parodontale vei afla daca gingiile tale sunt sanatoase si daca nu suferi de parodontoza, alaturi de caria dentara, una din cele mai frecvente boli de care pot suferi dintii.

Cu aceasta ocazie vom realiza masuratori specifice si vom indica cel mai corect tratament pentru forma de boala parodontala de care ai putea suferi.

Albire in office

Este procedura de albire dentara realizata in cabinetul de medicina dentara. Are ca principiu aplicarea unei substante de albire pe dinti si este activata cu ajutorul unei lampi cu emisie de lumina ultravioleta.

Dupa fiecare 15 minute se va aplica un nou strat de substanta de albire. Se recomanda tratarea leziunilor carioase inainte de sedinta/sedintele de albire pentru a preveni infiltrarea substantei de albire in interiorul dintelui. De asemenea daca dintii prezinta tartru sau coloratii pe suprafata dentara, acestea vor trebui inlaturate printr-o sedinta de igienizare profesionala (detartraj, periaj profesional, airflow), pentru a garanta uniformitatea albirii.

In functie de culoarea dintilor si de culoarea dorita, medicul stomatolog va recomanda numarul de sedinte necesare.

Albire in gutiere speciale

Tratamentul se urmeaza atat la cabinetul medical cat si la domiciliul clientului.

Are la baza folosirea unei substante de albire cu concentratie mai mica ce se aplica in gutiere special create pentru aceasta procedura. Pentru efectuarea gutierelor este necesara o sedinta in care se realizeaza amprenta (mulajul) arcadelor dentare, cu ajutorul carora se va efectua in laboratorul de tehnica dentara gutiera.

Gelul de albire se aplica in gutiere, dupa care acestea vor fi pozitionate pe arcadele dentare timp de 4-8 ore pe noapte, pe parcursul a una-doua saptamani.

Servicii de tehnica dentara

Laboratorul de Tehnica dentara AlbStudio este dotat cu aparatura de ultima generatie cu materiale de cea mai intalta calitate.

Fiecare dinte creat in laboratorul nostru este construit cu meticulozitate pentru a respecta cu strictete forma si culoarea dintilor dvs.

Indiferent ca sunteti medic stomatolog sau pacient puteti sa ne contactati cu incredere pentru serviciile noastre de tehnica dentara.

Echipa

  • Tudor ArdeleanMedic Stomatolog

    Dr. Ardelean Tudor s-a nascut in data de 14 ianuarie 1981 la Satu Mare. Dupa ce a terminat Liceul “Doamna Stanca” din Satu Mare, a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Dentara, pe care a absolvit-o in anul 2005, urmand apoi cursurile de masterat in cadrul aceleasi facultati.

  • Daniel HoreaMedic Stomatolog

    Absolvent a Facultatii de Medicină Dentară, UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca

  • Mariana PatiuMedic Dentist

    Absolventa a Facultatii de Medicină Dentară, UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca

  • Stefania IleaAsistent Medical

    Absolventa a Postlicealei Victor Babes Cluj, specializare Asistent medical generalist. In cadrul Albstudio sunt manager si asistent.

Site-ul nostru foloseşte cookie-uri pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. Navigand în continuare, vă exprimaţi acordul. Citește mai mult
Nu doresc cookie-uri

ok, am înţeles!